Hirdetés

Jó Éjt február kilencedikén, kedden.

|

A mai napot a Ubisoft telefonos konferenciája "aranyozta" be - jöttek is nem hivatalos bejelentések jócskán.

Hirdetés

Egy dolog biztos - minden PC-s Ubisoft játékban lesz kooperatív multi - ez ugyanis új céges előírás Ubiéknál...

No lássuk, mely hírek voltak a legnépszerűbbek ma. Az első egy rossz hír lett - nincs tervbe véve a Dead Space 2 PC-s változata. Második helyre a Mass Effect 2 ma megjelenő ingyenes DLC-je került, míg a harmadik helyre a Nintendo elrettentésre szánt bosszúja került...

Ezek mellett még volt sok hír, azokat is érdemes elolvasni.

Ma lírai napot tartunk a videók között (tehát balladák következnek) - a hétvégén fedeztem fel egy kiváló country énekesnőt, Martina McBride-ot, ő lesz mai első "vendégünk" egy csodás dallal- Phones are Ringing All Over Town:

Második dalunk a svéd Bad Habit szép balladája, címe Never Find Another You:

Utolsó dalunk egy olyan koncertről szól, amelyen én is ott voltam - 1983, Budapest, régi Budapest Sportcsarnok, Manfred Mann's Earth Band - sosem felejtem. A dal címe Redemption Song:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)