Hirdetés

Jó Éjt február negyedikén, csütörtökön + GSLIVE

|

Közepesen zavaros napot zárhatunk, de legalább a hó nem esett.

Hirdetés

Az utak azért csúszósak maradtak, mindenki figyeljen oda mind gyalog, mind autóval! Aki ilyen időben motorra ül, az öltözzön fel rendesen! Biciklisták is! Gördeszkára inkább senki ne álljon, mert egyrészt a hó nem tesz jót neki, másrészt nehéz vele a latyakban közlekedni. Hóban meg pláne. Lássuk inkább a mai nap híreit.

Mai toronymagasan vezető hírünk még a reggeli viccek előtt érkezett, Matteo kolléga jó korán kelt, hogy beszámolhasson nektek az Aliens vs. Predator kipróbálható verziójának érkezéséről. Második lett a Splinter Cell: Conviction száz százalékosan biztos megjelenési dátumáról szóló hír, ami mosolyt csalt sok ember arcára. Harmadik hírünk pedig szintén az Aliens vs. Predator lett, ám ebben a hírben egy videóról volt szó, ami az Infestation módot mutatta be.

Ma is volt GS LIVE, az adást tekintsétek gyorsan meg!

Mai zenéink a Winamp listámról érkeznek, elsőként szóljon a reggae, UB40 - King.

Második szám a mai estére pedig szintén egy lassúbb zene, a Red Hot Chili Peppers-től a Slow Cheetah. Egyébként ha nem vagytok megelégedve a zenével, e-mailben, vagy a profilomban nyugodtan kérhettek számot.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)