Hirdetés

Jó Éjt január huszonegyedikén, csütörtökön

|

Már nagyban folyik a készülődés a szombati GameStar csobbanásra, szóval izgalmas napok jönnek.

Hirdetés

Ugyan a PECSA-ban nem biztos, hogy ott leszek, de az Aquaworldben valószínűleg találkozni fogunk, persze csak ha ti is eljöttök. Ami tök jó lenne, mert amúgy is tök sokan leszünk, lesz sok híres ember, és tényleg nem csak egy, hanem ha jól emlékszem akkor olyan 15 körül, plusz ott lesz a GS Team nagy része is, szóval jó buli lesz.

Nézzük a mai felhozatalt: Első helyen végzett jókora fölénnyel a Crysis 2 új helyszínéről szóló hír, második lett az Aliens vs. Predator gépigényét ismertető cikkünk, utánna pedig következett a Mass Effect 2 megjelenésének alkalmából kiadott videó.

GS Live is volt ma, immáron a tizenharmadik, és megint tök jó volt. Ha másért nem, az utolsó két percért mindenképp érdemes megnézni. :) Többi hírünket a szokott helyen olvashatjátok.

Mai első számunk csak úgy jött, ez egyik kedvenc zenekaromtól, a Rise Against-től a Paper Wings.

Ma van három hete, hogy eltávozott köreinkből az Avenged Sevenfold dobosa, The Rev. Szóljon a zenekar talán legismertebb száma, az Afterlife.

Jó Éjt mindenkinek!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)