Hirdetés

Jó Éjt január huszonnegyedikén, vasárnap!

|

Tegnap a Petőfi Csarnokos találkozó nagyon jó volt. A Csobbanás pedig ultrabrutál fantasztikus!!!!

Hirdetés

 

Ennyire jót rég lazultam, arról nem is beszélve, hogy elképesztően jókat marháskodtunk és beszélgettünk - tuti volt...

Lássuk, a mai napból mi emelkedett ki: Első az az 50 játék lett, amelyet a Game Informeresek 2009 legjobjainak tartottak. Második helyre a német eladási toplisták futottak be, míg harmadik egy autóverseny, a Superstars V8 Next Challenge lett.

Ezek mellett volt még több érdekes cikkünk is, azokat is olvastátok, ugye?

Mai 3 videónk közül az első igen érdekes - egy YouTube-os ismerősöm küldte el saját feldolgozását, egy csodás lírai zongorás dalt, amelyet sok szeretettel ajánlok figyelmetekbe:

A dal eredetije a Native Window zenekar dala, a The Light of the Day volt, amelyet ajánlok mindenki szíves figyelmége - eredetiben is csodaszép. Második dalunk a holland Livin' Bluestól érkezik, amely kiváló blues zenekar volt, daluk címe Midnight Blues:

Egy kis rockabillys blues után utolsó dalunk  teljes stílusváltás: Blue Night - Turn me Loose:

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)