Hirdetés

Jó Éjt május huszonegyedikén, pénteken

|

Na hát kérem, csak eljött a hétvége. Akit nem mosott el az eső az menjen a hétvégén a szabadba egy kicsit, mert tuti penészes már az egész heti bent kuksolástól.

Hirdetés

Szép is ez a péntek, főleg annak fényében, hogy holnap nem én vagyok a soros szombatos. Ilyenkor szeretem igazán a hétvégét, ámbár néha igen jó kis híreket találni hétvégén is.

A mai TOP3 elmarad, mert valami pimaszság van a számlálóval, és teljesen csacskaságokat mutat. Ha nem így van, akkor senki nem olvasta el, hogy jön a Fable 3 PC-re, vagy hogy nem is lett bukás az Avatar, és egyebek....

Tessék zene péntekre, próbáljátok ki a játékot is, ha eddig nem tettétek volna, garantált élmény! Neverhood soundtrack yeeeeeee

És itt egy kakukktojás is, a Bard's Tale már csak a soundtrack miatt is kötelező.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)