Hirdetés

Jó Éjt március huszonkettedikén, hétfőn

|

Az élet egyre csak bonyolultabb lesz, akár egy nap alatt is válhat az egész káosszá...

Hirdetés

...szerencsére nálam még nincs káosz, csak kis instabilitás, ami idővel rendbe fog jönni. Főleg, hogy most jelent meg az MGMT zenekar új lemeze, ami fantasztikusra sikerült.

Na de lássuk a mai híreket, mert nem érünk rá egész éjszaka. A másolásvédelmek valahogy úgy néz ki, nem érik meg a beléjük fektetett pénzt, erre ékes bizonyíték a CnC4 másolásvédelme is. Akik várják a Fable harmadik részét, azok újabb érdekességekhez juthattak, valamint megtudtuk, hogy a Microsoft már a Natal 2-t fejleszti.

Egyéb híreink a szokott helyen. Ha már felhoztam az MGMT-t, ma két régebbi, viszonylag ismert számot hallhattok tőlük. Elsőként jöjjön a személyes kedvencem, a Kids.

Második pedig legyen a Skins-ben is hallható Time to Pretend.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)