Hirdetés

Jó Éjt március tizenhetedikén, szerdán

|

Ma az amerikaiak, de főleg az írek szinte a sírba isszák magukat, és zöldre festik folyóikat.

Hirdetés

Ugyanis, ha valaki nem tudta volna, ma Szent Patrik napja van, aki Írország egyik védőszentje,és a hagyomány szerint nem azért ma tartják, mert ma van Patrik névnap, hanem mert Szent Patrik ezen a napon hunyt el állítólag.

Nézzük inkább a híreket, melyekből ma is volt épp elég. Elsőként a Bad Company 2 és a Modern Warfare 2 párharcának újabb gyöngyszemét tisztelhetjük, második lett a vékonyított Xbox 360 esetleges megjelenéséről szóló cikk, harmadik pedig szintén egy Bad Company 2-vel foglalkozó írás, mely a másolásvédelem változtatását taglalta.

Más egyéb híreink is voltak, ezek a szokott helyen pihennek.

Az írek nemzeti ünnepére való tekintettel ma ír zenei felhozatal lesz, megpróbálom a kedvenceimet besűríteni ide. Elsőként érkezzen egy ír zenét játszó, ugyanakkor amerikai zenekar, a Flogging Molly, akiktől ma a Paddy's Lamentet hallhatjátok, remélem nem volt még.

Talán kevesen tudják, de az alábbi Metallica szám eredetileg egy ír zene volt, ők csak feldolgozták. Ez pedig a Whiskey in the Jar.

Harmadik számunk egyik nagy kedvencem az ír zenék közül, ez a The Bloody Irish Boys - Get Drunk Tonight című száma.

Ha már Patrik vagyok, akkor legyen még egy, ez pedig a The Tossers zenekartól Siobhan.

És az interneten akadtam a következő alkotásra, aminek semmi köze nincs az írekhez vagy a zenéjükhöz, ám egy meglehetősen elgondolkodtató kisfilm, ráadásul egy lengyel-magyar srác alkotása, név szerint Witek Ducki-é.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)