Hirdetés

Jó Éjt november elsején, vasárnap.

|

Elképesztő volt a tegnapi Budapest Game Show, még ma sem tudtam feldolgozni...

Hirdetés

Egész jó kis vasárnapot rittyentettünk itt a kollegákkal, 19+2-es nap volt, ami hétköznap is szép teljesítmény.

A tegnapi Budapest Game Showról hadd mondjam el a saját szubjektív véleményemet: én egy egyszerű ember vagyok, aki Józsefvárosban nőtt fel. Nagyon örülök, hogy sokan kedvelnek (és néhányan biztos a halálba kívánnak), de az a hihetetlen szeretet, amit kint kaptunk a BGS-en, az a rengeteg fotó, dedikálás, mosoly, azok a félszeg fiatalok, akik oda sem mertek jönni, mert azt hitték, hogy leharapom a fejüket: ezt egyszerűen nem tudom felfogni. Én csak a dolgomat végzem, a lehető legjobban - elképesztőek a visszajelzések. Nem tudom mit hoz a jövő, mi és hogyan lesz egy-két-öt év múlva, de ezt, amit tőletek kaptam/kapok (és asszem beszélhetek a többiek nevében is) sosem fogom elfelejteni.
Köszönöm a fantasztikus olvasótábort, köszönök mindent.

Mai vezető hírünk is a Budapest Game Showhoz kapcsolódott, második helyre Pirate Bayes hírünk került, míg harmadik a Counter-Strike és az orosz sztriptíztáncosnők viszonyát taglaló írás lett.

Persze voltak még egyéb izgalmas híreink és videóink is, azokat se hagyjátok ki.

Még egyszer hadd köszönjek meg mindent: hogy itt vagytok, hogy kijöttetek a BGS-re... mindent. Holnap is gyertek, okszi?

Ma esti dalunk Marion Raventől érkezik, címe Thank You:

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)