Hirdetés

Jó Éjt november huszonkilencedikén, vasárnap

|

A hét végéhez már elérkeztünk, és holnap a hónap is véget ér.

Hirdetés

Jajj, emberek, keddtől december van ami mit jelent? Úgy van, itt a tél, mindenki elkezd készülni a Karácsonyra, sorra viszik haza a szebbnél szebb fenyőfákat, aki meg kicsit később kívánja beszerezni eme elmaradhatatlan díszt, az bezzeg rohangálhat mindenfelé, hogy találjon egy számára megfelelő darabot.

Ma kevés, azonban nagyon érdekes híreink voltak Wiedermann kollégának köszönhetően, ezek közül is a három legtöbbet olvasott a Mininova bezárásáról, az immáron nyolcadik Windows-ról, valamint a hetedik Windows körüli warezkodásról szólt.

Többi hírünk a főoldalon, illetve a Hírek menüpontban foglal helyet. Mai egyik számunk az egyik kedvencem, a Kaukázus zenekar prezentációjában tárul elétek, ez pedig a Lángos tejföl.

Ugyan tőlem nem szokhattátok meg, de mivel tegnap még a Jó Éjt Light is elmaradt, ma van egy második számunk is, ami a Kéményseprők - Sodorj Duna című felvétele.

Hallgassatok magyar alternatív zenét, hiszen ha másban nem is, abban biztosan erős a mezőny!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)