Hirdetés

Jó Éjt november másodikán, hétfőn.

|

Szép volt, jó volt a Budapest Game Show, sajnos/hál'Istennek elmúlt (lehet szabadon választani, melyik)

Hirdetés

A Budapest Game Show mindenkire nagy hatással volt - kire ezért, kire amazért...

A GSO is még javarészt a BGS hatásaival volt elfoglalva: nézzük melyek voltak a legnépszerűbb cikkek ma. A nagyon szép World Cyber Girlök Bikinis beszámolója nyerte a mai napot (megnyugodtam, mert volt ma Modern Warfare 2 hír is), az emlegetett Modern Warfare 2 hír lett a második, míg a Rocksteady csapatának új Batman játékokról szóló bejelentése lett a harmadik.

Mai érdekességeink - lesz Online Magic the Gathering alapú, körökre osztott stratégia, az Assassin's Creed 2-nek nem lesz demója, az Alan Wake végét pedig lehagyták a sajtónak szánt review példányokról.

Természetesen volt még épp elég érdekes hírünk ma, így kérlek benneteket, azokat is nézzétek meg.

S ismét hadd tolmácsoljam köszönetünket, hogy velünk töltöttétek ezt a napot is. Nem is lehet nagyobb kívánságom, mint az, hogy holnap is cseveghessünk...

Mai dalunkat a kiváló Trans-Siberian Orchestra szállítja, lévén megjelent (VÉGRE) Night Castle című új lemezük. Erről hangzik el az utolsó dal, a Tracers.

Egy másik nagyon jópofa Trans-Siberian Orchestra videó egy fantasztikus karácsonyi világítás demonstrálására:

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)