Hirdetés

Jó Éjt november negyedikén, szerdán.

|

Nem tudom, valahogy nem éreztem magam túl jól ma - azért már két cikket leadtam az új GS-be.

Hirdetés

Este pedig jött a hír - a 21 éves Amigám azért nem működik, mert valami szétfolyt benne és szétmarta az alaplapot... Sokat jelentett számomra az a gép, nagyon szomorú vagyok. Erről jut eszembe, nincs valamelyikőtöknek (vagy valamelyik ismerősötöknek) véletlenül egy felesleges, port gyüjtögető Amiga 500plus gépe valamelyik régi szekrényben?

Azért a GSO-n is zajlott az élet, mivel közeledik a Modern Warfare 2 megjelenése, így ma 3 hír is volt róla.

Mai legnépszerűbb hírünk az angliai videó-játék függőségről leszoktató klinikáról szólt, második hírünk Modern Warfare 2 dedikált szervereiről készült, míg a harmadik a Left 4 dead 2 demójáról számolt be. 

Persze ezek mellett is volt jónéhány érdekes hír, így azokat is légyszíves olvassátok el!

Köszönjük a mai napi figyelmeteket, gyertek holnap is!

Jár valaki közületek a budapesti Eötvös József gimnáziumba? Ott fogok előadást tartani majd 13-án, pénteken.

Ma esti dalunk az argentin Los Nocheros dala, amely az estéhez is kötődik, de emlékül is szolgál hűséges Amigámnak - a gyönyörű, lírai dal címe Noche Amiga Mia

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)