Hirdetés

Jó Éjt október 27-én, kedden.

|

A mai nap együtt dolgozhattam az első olyan fiatalemberrel, aki a cikkíró pályázaton nyert - nemsokára hallotok róla az újságban.

Hirdetés

Nem tudom, hogy maradjak ébren éjjel, de igyekezni fogok - ma indul az NBA és egyből egy Cleveland - Boston rangadóval, amit közvetít a TV!

Persze a GSO NBA-tól függetlenül is zakatol - mai legnépszerűbb hírünk Dj Sterbinszky csütörtöki GS Live bemutatójáról szólt. Második a Modern Warfare 2 hír lett (kész csoda, hogy nem lett első), míg harmadik helyre a "mai" World Cyber girl, a tavaly is indult Nagy Zsófia került.

Érdekességekben ma sem volt hiány, hiszen megismerkedhettünk a focizós Frets on fire rendszerével, nézhettünk nagyon bögyös GTA IV animét és bemutatkozott az Assassin's Creed Lineage első része is.

Ezek mellett még volt rengeteg érdekes hírünk, így bátran böngésszétek át a mai nap teljes termését.

Köszönjük,hogy a mai napon is itt olvastatok (mert tessék a cikkeket ELOLVASNI), kommenteltetek és reméljük holnap is ezt teszitek majd.

Mai vendégművészünk Freddie Jackson, aki még az igazi rhythm and blues és soul iskolán nőtt fel. Dalának címe Rock Me Tonight for Old Time Sake:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)