Hirdetés

Jó Éjt október huszadikán, kedden.

|

Ma megtudtam, hogy rengeteg a segítőkész ember az Amiga communityban... sajnos jóval több, mint a szerelő...

Hirdetés

Végre újra egy 21 + 2-es nap következett - ma is meglódult a hírek szekere picit.

Lássuk, mely hírek voltak a legnézettebbek ma a GSO-n. Kétségtelenül a petíciók napja volt, hiszen a Modern Warfare 2 dedikált PC-s szerverekért indított petíció első lett, míg a Starcraft II LAN petíciója a második. Mögéjük a World of Goo akciójának eredményei fértek el, amelyből megtudhattuk, hogy 57000 ember vásárolta meg ezt az igen jópofa játékot.

Mai érdekességeink: a komplett Queen bekerült a LEGO Rock Bandbe, A Microsoft Surface nevű kütyüjét egy valós élet-béli D&D partyval demonstrálták és a Remedy ingyenessé tette a Death Rally nevű fun autós játékát.

Persze mindezek mellett még majd egy tucatnyi érdekes hír volt ma, azokat is remélem elolvastátok.

Köszönjük, hogy velünk voltatok a mai napon is, és ha tudtok, ne felejtsétek el, hogy holnap is van nap... felmentést csak azok kaphatnak, akik jönnek velünk moziba, a többieknek itt a helyük!

Mai klipünk Steve Perrytől érkezik, címe Tuesday Heartache:

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)