Hirdetés

Jó Éjt október másodikán, pénteken.

|

Ma annyi, de annyi port szívtam magamba - 10 év archív GameStarjaiban kutattam érdekességekért...

Hirdetés

Nem tudjátok elképzelni, milyen villámsebesen és fegyelmezetten készül az októberi GameStar, amely rendhagyó lesz a maga nemében... Szegény mazur elképesztő munkát végez, egy nagy riszpekt neki!

No de mi sem lazsálunk azért, ez jól látszott a GSO mai napján is.

Legnépszerűbb hírünk a Risen demójáról szóló beszámoló volt, ezt követte réi jó cimbink, Jack Thompson, aki ismét perel, majd harmadik a Spore filmről készült hír lett.

Sokan néztétek meg, hogy CD Projektes barátainkat megvették és tőzsdére is mennek, ismétt többen csodálkoztak a magyar szoftver eladási listákon (pedig ha tudnák a számokat), az pedig sokaknak tetszett, hogy a MyVIP-en Windows Live támogatás lesz.

Mai érdekességünk, BZ barátom és kollegám énekel a Queen Rock Bandes hírben, aki bírja BZ-t nézze meg a hírt.

Ezek mellett persze voltak egyéb érdekes híreink is, azokat is lécci, lécci nézzétek meg lécci. Köszcsi :) (Kérdés, ti mennyire bírjátok ezt a "rószaszín nyelvcsit?" )

És hát muchas Garcia por visitarnos hoy, azaz nagyon köszönjük, hogy meglátogattatok ma, y por favor visitarnos manana, azaz légyszives holnap is meglátogatni minket!

Mai esti témájú dalunk egyenesen Argentínából érkezik - Aun Estas En Mis Suenos, azaz Még Mindig Az Álmaimban Vagy - az előadó pedig a Rata Blanca, recomendado con mucho amor :)

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)