Hirdetés

Jó Éjt október negyedikén, vasárnap.

|

Még mindig nagyon tetszik a Stargate Universe, szerencsére ma egy hír kapcsán ismét foglalkozhattam vele.

Hirdetés

Egész kellemes kis vasárnap volt a mai, gyönyörűen sütött a nap egész délután.

A vasárnaphoz képest megint sikerült egy-két hírt összeszedni a videójátékok és az informatika világából. Lássuk csak melyik 3 hírünk volt a legnépszerűbb. Kivételesen a szépségkirálynő-választások szabályai alapján haladunk... Tehát a 2nd Runner UP, azaz a Második helyettes a TDK 320GB-os blu-ray lemeze volt, 1st Runner Up, azaz első számú helyettes lett a PES 2010 csapatképekről szóló beszámoló, míg The Winner is, azaz a győztes Bill Gates lett, aki még mindig a leggazdagabb ember a világon.

Nagyon sokatoknak tetszett az új Stargate sorozat, a Universe trailerje, amely a Stargate Worlds nevű MMO kapcsán került szóba, A nyílt forráskódú netbook és kézi konzol keverék, a Pandora is bejött nektek, ahogy a kórházi fertőzés, kémprogrammal témája is.

Kiemelten érdekes volt még A Fallen Earth rendhagyó marketinges meetingjéről szóló film, sokan örültetek az Invictus új játékának a Brimnek, és végre repülőgépszimulátor demóját is köszönthetjük, hiszen a Rise of Flight immáron kipróbálható.

Ahogy megszoktátok, ezeken kívül is voltak igen érdekes híreink.

Köszönjük, hogy velünk akartátok megmenteni a világot és együtt tevékenykedtetek velünk a világbékén. Remélem holnap is így tesztek majd!

Mai dalunk kétszeresen is kötődik az estéhez - Egyrészt a zenekar nevével, másrészt a dal címével és témájával:

Blackmore's Night - Shadow of the Moon

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)