Hirdetés

Jó Éjt október tizenharmadikán, kedden.

|

Ma pontosan 10 éves a GameStar! Ennek örömére ma nem a szokásos jó éjt következik, hanem egy előzetes a következő GameStarból, egy novella, amit én írtam...

Hirdetés

Az egyik régi Arénában már megjelent, de időutazásos sztorikból sosem elég:

"John, a Predator-XII pilótafülkéjében ülve már majdnem utolérte a grorg űrsiklót, amely kétségbeesve menekült szivárgó hiperhajtóművével. Az Antares Beta légkörébe belépve azonban John úgy érezte, köhögni kezd a hajtómű: az egész hajó rángatni kezdett. A műszerfalra nézve meglepődve látta, hogy kifogyott az anti-prupán kerozin, miközben a hajó zuhanni kezdett a bolygó felszíne felé. A grorg sikló eközben eltűnt a lila felhőkben... Johnnak csak egy esélye maradt: belépni a “Csak életveszély esetére” fenntartott téridő-gépbe, visszamenni a bázisra 2 héttel előbbre és hozni egy nagyobb adag APK-t. Felvette időutazó szkafanderét, belépett a fülkébe, az egyik szabályozón beállitotta az időegységet: "hét",  benyomta a kettes gombot a tárcsán,  de leejtette az indítókulcsot. Nem volt könnyû az űrruhában lehajolni, nagy nehezen sikerült, beillesztette a kulcsot és megnyomta a piros gombot...
Az időutazás csípős utóízével a szájában tért magához. Űrruhája hátán a nagy APK tank, oldalán a visszatérési egység, amelyet csak csatlakoztatni kell egy áramforráshoz és máris röpülhet vissza a tér és idő elhagyott koordinátáira. Amikor felült, először a kristálytiszta eget vette észre, majd furcsa rengő, dobogó hangot hallott. Egyre növekvő pánikkal látta, ahogy egy T-Rex rohan felé. Megpróbált feltápászkodni, de addigra a bestia odaért, könnyedén felkapta és feldobta a levegőbe. Mielőtt John élete végleg kihúnyt volna, utolsó gondolata ez volt: A fenébe! Elfelejtettem kitisztítani a kettes gombot. Biztos megint beragadt..."

Boldog születésnapot Gamestar!

Köszönjük szépen nektek, hogy a 10 év akármekkora részét is velünk töltöttétek - várunk benneteket a következő 10 évben is.

Happy Birthday by Stevie Wonder:

Birthday by Paul McCartney:

Happy Birthday by Altered Images:

Feliz cumpleanos de RBD

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)