Hirdetés

Jó Éjt október tizenhatodikán, pénteken.

|

A magyar U20-as focicsapat bronzérmes lett a világbajnokságon! Gratulálunk!

Hirdetés

Azért mi is igyekeztünk megtenni a magunkét itt, a GSO-n.

Mai legnépszerűbb cikkeink a következőek voltak: első lett Lou Albano, Super Mario megszemélyesítőjének halálhíre, második a Nagy jubileumi Gamestar nyereményjátékról szóló beszámoló, míg harmadik a Modern Warfare 2 multi coop trailere lett.

Ma egyébként GSTV est volt, hiszen, este hat után nem kevesebb, mint 8 videó került ki a hírek közé - amióta esténként én hírezek, ilyen eset még nem volt.

További érdekességek voltak ma: új GSO fícsöreink vannak, a cikkeket ezentúl meg lehet osztani facebook, twitter, digg, del.icio.us és iwiw irányokba. Ezzel minden jobb külföldi oldalhoz felzákoztunk még akkoris, ha sokan nem értik egyelőre, ezek a funkciók mire jók. A mai nap hősének, Gulácsi Péternek tiszteletére focikapusos játék került a játéközön ajánlóba, és lesz majd egy Forza Motorsport 3 és Lips rendezvény a Mammut2-ben - aki tud, menjen el.

Természetesen voltak egyéb érdekes híreink (és 8 videónk) szóval van még mit átnézni annak, aki úgy érzi, hogy lemaradt valamiről...

Köszönjük szépen, hogy ma is velünk voltatok, akár jó, akár rossz véleményetek volt - köszönjük, hogy elmondtátok. Holnap is gyertek, oksi?

Mai dalunk egy igazi klasszikus 1979-ből, az Electric Light Orchestra örökzöldje: Midnight Blue

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)