Hirdetés

Jó Éjt október tizenötödikén, csütörtökön

|

Ma hozzám is megérkezett a jubileumi GameStar, és mit is mondjak, gyönyörű!

Hirdetés

Ahogy megláttam ezt az aranyosan csillogó borítót, egyből odaítéltem neki a "Borító of the Year" címet. Hát még ami belül van... Na mindegy, majd ha nektek is a kezetekben lesz, ti is felfedezitek, hogy miről beszélek. Most inkább jöjjön a nap összegzése.

Szegény Gulius kollega betegeskedik, ma csak 17+2 hírt hoztunk el nektek. A játékipar sem dolgozik gőzerővel egyébként, nem volt egyszerű összekotorni a híreket. Ma legtöbben az új GS tartalmáról szerettetek volna értesülni, illetve megtárgyalni, hogy mi jó, meg mi nem. Ezután jóval lemaradva, de még mindig jó sok oldallátogatással az Assassin's Creed harmadik részének helyszínéről szóló cikket olvastátok, azt követte a S.T.A.L.K.E.R új részének gyűjtői kiadása.

Még volt egy pár hír, ezeket a hírek menüpontból érhetitek el. Most pedig következzen egy klasszikus punk, melyben néhol meglehetősen obszcén szavak is elhangzanak. Alvin és a mókusok - Jó éjszakát!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)