Hirdetés

Jó Éjt szeptember tizenhetedikén, csütörtökön

|

Ma reggelre már biztosan mindenki tudja, hogy a Liverpool-Debrecen meccs nem sikerült annyira gyászosra, mint azt vártuk volna.

Hirdetés

1-0, rosszabbra számítottunk, valljuk be. Aki a Tippmix-en erre az eredményre tippelt, az 100 forintból nagyjából 3000-et csinált. Hát azért bízunk abban, hogy a Debrecen jobban teljesít a továbbiakban, bár ez tényleg nem volt rossz.

A mai nap legolvasottabb híre mi más is lehetett volna, minthogy itt a Pro Evolution Soccer 2010 demója, mindenki nagy örömére. Őt követte egy érdekesség Matteo kollega tolmácsolásában, miszerint az NVIDIA GT300 mindent felülmúl majd. Harmadik egy könyvteszt volt, melyet NatashaK írt nekünk, és Dilbert munkahelyi tanácsairól szólt.

Guybrush legújabb kalandjainak megjelenési dátumára kevesen voltatok kíváncsiak, pedig jó kis kaland lesz az. Volt több videónk is, például Flatline elkészítette tizenhetedik nyereményjátékunkat, a Brütal Legend intro-ja is kikerült az internetre, ahogy a demója is a konzolos rendszerekre. A nap végére befutott az új GTA IV trailer is, mely egy híradó adásába enged betekintést.

Volt még egy előzetes is, melyet a népszerű Mafia Wars új frissítéséhez kapcsolódóan raktunk(tam) össze. Megtudtuk a Fallout 3 PS3-as DLC-inek és GOTY kiadásának megjelenési dátumát, valamint azt, hogy az ausztrálok bojkottálták a Left 4 Dead 2-t.

Állandó moziajánló rovatunk is új résszel jelentkezett, folytatódik a Love kontra Activision mizéria, melynek egyre több szereplője lesz, és tíz éves lett egyik kedvenc játékom, az Unreal Tournament '99!

Sok hírünk volt még ma, ezek itt találhatóak. Holnap este ellátogatok egy Sub Bass Monster koncertre, ha már Salgótarján főterén lesz ingyen, régen még ezzel kezdtem. Egyik legelső és legjobb száma ma a rap műfajának kedvelőinek kedvez, ez pedig a Gyulafirátót.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)