Hirdetés

Jó Reggelt! 2012.04.20.

|

Odakünn Assassin's Creed III és Guild Wars 2 címlapról csicseregnek a kismadarak... talán azért, mert megjelent az áprilisi GameStar? Yuppie-yey!

Hirdetés

A szerencsés előfizetők némi kitartással már rojtosra játszhatták az április GameStar teljes játékát, a remekbe szabott Marvel Alliance-t és már elolvashatták a legújabb teszteket is.

Akik pedig duplán örülhetnek ma, azok a Tivadarok, Konrádok, Töhötömök, Tihamérok, hiszen ma ők ünneplik névnapjaikat, de legalább ilyen örömmel köszöntjük fel a születésnaposokat is. Kezdjük a napot pár örökbecsű filmrészlettel, majd folytassuk pár eltévedt humorlabdaccsal.

Ponyvaregény - Hogy mi?

Trópusi Vihar - Tüzesz szárkány

A sötét lovag - Why so Serious?

Párzási időszak révén a gyíklány rohanna át a fiúkhoz, de az útját vasúti sín keresztezi. Jön a vonat és levágja a farkát, sír, rí, farok nélkül csak nem megy a fiúk közé.
Eltelik egy év, kinő a farka megint, rohan a fiúkhoz, jön a vonat levágja a farkát. Megint sír, rí, farok nélkül csak nem megy a fiúk közé. Megint eltelik egy év, és kitalálja, hogy a farkát a lába közé kapja, úgy fut a fiúkhoz. Jön a vonat, levágja a fejét.
Mi ebből a tanúlság?
Ha nőnek farok van a lába között, elveszti a fejét.


Kínai étteremben:
- Az milyen hús?
- Cíke!
- És az a másik?
- Az maha.
- És amaz?
- Az kuta.
- Kutya?????? Na de azt nem is lehet...tilos!!
- Akko´ cíke.


Két alkoholista elmegy kempingezni. Mondja az egyik:
- Én hoztam magammal egy üveg pálinkát, hogy ha véletlenül megszúrna minket egy rozsdás szög, legyen mivel fertőtleníteni. Te mit hoztál?
- Két rozsdás szöget.


A kocsmából indul haza az alkoholista, de útravalóként még egy kis üveg pálinkát betesz a nadrágzsebébe. Ahogy botorkál az úton, beleesik egy árokba, jól megüti magát. Ahogy érzi, hogy valami nedvesség elkezd végigfolyni a lábán, kétségbeesve felkiált:
- Uram, add hogy csak vér legyen!


Apa belép a lánya szobájába és az ágyon meglát egy vibrátort:
- Mi ez, lányom?
- Apa, 41 éves vagyok, nincs barátom. Kell valami öröm az életemben!
Másnap a lány a konyhában találja az apját, egyik kezében egy pohár bor, másik kezében a vibrátor.
- Te mit csinálsz, apa?
- Borozgatok a vejemmel …..

Kellemes napot kívánok!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)