Hirdetés

Jó Reggelt! 2013. 01. 24.

|

Lassan elmúlik a hét és a hónap is, de ahogy kinéz a tél még egy darabig nem.

Hirdetés

Pedig jöhetne már a jobb idő, már csak azért is, mert például a Far Cry 3 sokkal hangulatosabb, ha közben szopogatunk 1 sört is de ilyen hidegben kinek van kedve. No sebaj, szánkózni is jó, a forralt bor pozitív tulajdonságait pedig azt hiszem nem kell túlzottan magyarázni. Jöjjenek a hírek, meg egy videó melyből kiderül, hogy nem csak a pasik tudnak bénázni....

- Mennyibe kerül egy sör?
- Nem tudom, egyet még sosem vettem.

Meséltem a hónak egy viccet, azóta is szakad.

Egy házaspár bemegy egy étterembe, ahol még nem voltak. Azt mondja az asszony: - Itt milyen lehet a csiga? - Mire egy hang a sarokból: - Pincérnek van öltözve asszonyom!

Egy idős néninek elintéznivalója akad az okmányirodába. Az ügyintéző a papírok kitöltése után megmutatja neki, hol írja alá.
-Itt tessék aláírni.
-Hogyan írjam alá, kedveském?
-Úgy ahogy a leveleket szokta.
Így került a nyomtatvány aljára:
"Sok szeretettel, 
Nagyi"

-Képzeld vazze, tönkrement a monitorom..
-CGA monitor?
-Nem, a sajátom

Kinyílik a rendelő ajtaja, kilép az orvos és látja, hogy a váróban egy fiatal pár üldögél. A nő feláll és elindul befelé:
- Jöjjön maga is! - mosolyog az orvos barátságosan a férfira.
Az orvos a rendelőben felszólítja a nőt, hogy vetkőzzön le, majd tetőtől talpig megvizsgálja. Végül a férfihoz fordul és megkérdezi:
- Mindig ilyen zavartan viselkedik a hölgy?
- Gőzöm sincs róla - feleli a férfi. Most látom először életemben. De azért háromszáz forintot megért!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)