Hirdetés

Jó tippünk van arra, melyik csapat készítheti az idei Call of Dutyt

|

Természetesen egy olyan stúdióról lehet szó, amelyik már dolgozott az Activision szériáján korábban.

Hirdetés

Habár sokan valószínűleg még továbbra is a tavaly megjelent Call of Duty: Black Ops Cold Warral vannak elfoglalva, lassan elkezdhetünk találgatni, hogy a sorozat 2021-es része milyen izgalmakat kínál majd, hiszen jó eséllyel idén sem maradunk friss felvonás nélkül.

A belsős információkkal foglalkozó Tom Henderson pedig nemrég érdekes információkat osztott meg a Twitter-oldalán, amelyek alapján talán már most kiderült egy fontos részlet a következő rész kapcsán.

Hirdetés

Henderson egy olyan képet posztolt a közösségi oldalon, ami bemutatja, hogyan alakult időrendben a sorozat újabb részeinek fejlesztése és megjelenése, és az ábra szerint úgy tűnik, hogy hogy a 2021-es Call of Duty a Sledgehammer Games műhelyében készül. Sőt, nem kizárt, hogy a stúdió már 2019 óta dolgozik a projekten, ami bőven elég idő lehet egy korrekt kaland összerakására.

Persze a fenti információkat egyelőre csak óvatosan szabad kezelni, de eléggé logikus következtetésnek tűnik az, hogy idén egy másik csapat a soros, hiszen az elmúlt években az Infinity Ward és a Treyarch is hozott már nekünk egy-egy új Call of Duty epizódot. A Sledgehammer egyébként legutóbb a Call of Duty: WWII-vel bővítette ki az Activision terebélyes sorozatát még 2017-ben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)