Hirdetés

Jobban jársz, ha letörlöd a Baldur's Gate 3-at, és újratelepítéssel frissíted

|

A Larian kiadott egy akkora frissítést, hogy sokak merevlemeze nem fogja elbírni a kicsomagolási folyamatot.

Hirdetés

Nemrég befutott a Baldur's Gate 3 ötödik nagy frissítése, ami mind méretében, mind tartalmában lenyűgöző. A srácok néhány hónap alatt összeraktak gyakorlatilag egy bővített kiadást: új sztoritartalom, új tárgyak, új dialógusok, új játékmódok, és minden más, amit csak el tudtok képzelni.

Az elmúlt évek legerősebb szerepjátéka most még jobb lett, de a telepítési folyamat nem lesz egyszerű, már ha nincs szabad 130 GB helyed a merevlemezeden.

Hirdetés

A Patch 5 ugyanis önmagában egy 30 GB-os csomag, aminek telepítéséhez 130 GB szabad helyre lesz szükségünk. A folyamat részeként a rendszer eltakarít majd úgy 100+ GB-nyi szemetet, de ettől még kelleni fog a 130 GB, hogy minden gördülékenyen lefuthasson. Ezért ajánlják sokan, hogy jobban jártok egy teljes újratelepítéssel, az valószínűleg kevésbé lesz macerás.

Ami a tartalmat illeti, a fenti posztban megtaláljátok a részletes jegyzéket. Annyi újdonság van benne, hogy ezekkel már tényleg megérdemel a játék egy teljes új végigjátszást, pláne, ha közvetlenül a megjelenés után pörgettétek végig a Baldur's Gate 3-at, és kihagytátok az előző 4 nagy frissítés újdonságait is.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)