Hirdetés

Jobban várják a PS5-ös játékosok a Baldur's Gate 3-at, mint a Spider-Man 2-t

|

Az előrendelések mennyisége alapján lesz mit felmutatnia a Sonynak, amikor az Xbox a Starfield számaival kérkedik.

Hirdetés

Múlt héten jelent meg PC-re a Baldur's Gate 3, azóta pedig kirobbanthatatlan a Steam toplistájáról: a hír írásának pillanatában is több mint 500 ezer játékos játszik vele egyszerre, de a csúcs eddig 814 666 volt. Érthető módon a PlayStation- és az Xbox-konzollal rendelkezők is nagyon szeretnék már magukat rávetni a Larian Studios nagyszabású szerepjátékára, nekik viszont még várniuk kell rá.

PlayStation 5-re csak szeptember 6-án, a Starfielddel egy időben fog megjelenni a Baldur's Gate 3, ami pedig az Xbox-változatot illeti, a Series S miatt várhatóan csak 2024-ben számíthatunk rá. 

Hirdetés

Látva a rendkívül pozitív kritikákat és a PC-s játékosok lelkes beszámolóit, a PS-játékosok már türelmetlenül várják, hogy rátehessék a kezüket a Larian Studios újdonságára. Ezt bizonyítja, hogy a PlayStation Store listázása szerint a Baldur's Gate 3 - Digital Deluxe Editiont rendelték elő a legtöbben, a masszív RPG az eddigi topnak számító Madden NFL 24-et is megelőzte. 

Ezzel a brutális teljesítménnyel olyan nagyágyúkat utasított maga mögé, mint a Mortal Kombat 1, a Marvel's Spider-Man 2, az EA Sports FC 24, valamint az NBA 2K24, ráadásul még a sima változatát is többen rendelték elő, mint például a Mortal Kombat 1 vagy az EA Sport FC 24 standard verzióját. 

Azt, hogy mi ez a nagy felhajtás a Baldur's Gate 3 körül, ebben a cikkben jártuk körbe.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)