Hirdetés

Jogos kéréssel fordultak a fejlesztőkhöz a Halo Infinite xboxos játékosai

|

Máris csalnak a Halo Infinite többjátékos módjában, a játékosok egy része azonban könnyen menthető lenne.

Hirdetés

Hivatalosan még meg sem jelent a Microsoft következő nagy dobása, a Halo Infinite, a korábban elérhetővé tett többjátékos módban azonban már most megjelentek a sportszerűtlen előnyre szert tevő játékosok, akik válogatás nélkül mind a PC-s, mind a konzolos harcosok játékélményét szétrombolják.

A fejlesztők minden bizonnyal megpróbálnak majd fellépni ellenük a teljes megjelenésig, az Xboxos közösség azonban nem szeretné megvárni, hogy lesz-e jobban működő anti-cheat.

Hirdetés

Sajnos egyre több videó is felkerül az internetre, amiken jól látható aimbot és wh rásegítéssel játszanak játékosok, ilyesfajta csalók azonban döntő többségben PC-n vannak. Ezért a konzolon játszók közül egyre többen szólalnak fel és arra kérik a 343 Industries fejlesztőit, hogy engedélyezzék az Xboxon játszóknak, hogy kikapcsolják a cross-play funkciót:

Mivel a többjátékos épp a hibák kiszűrése miatt indult el jóval a teljes játék megjelenése előtt, simán elképzelhető, hogy a 343 alkalmazottjai készülnek valamilyen védelemmel és már arról is bizonyságot tettek, hogy hallgatnak a játékosok visszajelzéseire, ha még elérhetővé is teszik a cross-play kikapcsolását, azt minden bizonnyal csak akkor, miután visszaértek a szabadságról, amit a sikeres multiplayer indulással érdemeltek ki.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)