Hirdetés

Jöhet a Tekken Nintendo-ra is

|

A Tekken szó hallatán nem csak a verekedős játékok rajongói kapják fel a fejüket. Az ikonikus játék jövőre teljesen új köntösben fogadja a látogatókat.

Hirdetés

Az apa-fia sztorira kiéleződött ököl- és talpdobáló játék eszeveszett kombóit egészen az 5. részig csak a Playstation tulajok élvezhették. A Tekken 6: Bloodline Rebellion megjelenésével viszont megnyílt az út az Xbox 360 társadalom számára is, akik kiéhezett németjuhászként haraptak rá a sültoldalasnak számító Tekken-re. 

2012 elejét viszont úgy tűnik a Nintendo viszi, ugyanis február 17-én jelenik meg a Tekken 3D Prime Edition Nintendo 3DS-re. Amellett, hogy végre 3DS-ünkön is átélhetjük a Tekken élményt, a játék mellett a Tekken: Blood Vengeance film 3D-s változatát is megkapjuk a játék mellé. Karácsony, na.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)