Hirdetés

John Carmack: „Az App Store rendszerében a jövő"

|

Carmack szerint a dobozos játékok napjai meg vannak számlálva

Hirdetés

John Carmack az id Software technikai vezetője szerint az App Store digitális disztribúciós rendszere jelenti a jövőt a teljes videojáték iparnak.

A The Telegraph-nak adott interjújában elmondta, hogy a digitális disztribúció az az út, ami a játékipar jövőjébe vezet. „Nem kell egyezségre jutni kiadókkal" -mondta. „Itt majdnem teljes az egyenlőség. Jó látni, hogy kis csapatok ilyen áttöréseket képesek elérni az Apple eszközein. A tény az, hogy ezen a platformon napi tizenöt visszajelzéssel tudunk haladni, közvetlen kapcsolatban tudunk lenni a felhasználókkal, azonnal tudunk változtatni és dolgokat kivenni." Carmack elmondta, hogy bár jelenleg még a dobozos termékek dominálnak, de előbb vagy utóbb mindenki át fog térni a digitális terjesztésre. Ez csak idő kérdése. Carmack lelkesedése érthető, hiszen az App Store-ban már elérhető az egyébként nagyon szép Rage: Mutant Bash TV, a Rage univerzumában játszódó shooter.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)