Hirdetés

John Carmack a következő generációról

|

John Carmack, az id Software atyja a BuzzScope-nak nyilatkozott a következő generációs konzolokról, illetve új, fejlesztés alatt álló játékukról. Elmondta, hogy hiába rejlik több erő a PlayStation 3-ban, ő akkor is előnyben részesíti az Xbox 360-at a szimmetrikus processzor architektúra és a nagyszerű fejlesztői eszközök miatt. Emiatt aztán az Xbox 360 tartalékait egyszerűbben ki tudják használni. "Következő játékunk egyidőben készül 360-ra, PS3-ra és PC-re." - mondta. Kitért a mobiljátékok egyre növekedő piacára is, amelyben még mindig vannak tartalékok. Szóba került egy Doom RPG, mobil konzolokra és okostelefonokra. Legfőképp új generációs mobil grafikai chipekre lenne szükség Carmack szerint. Nagyjából féltucat mobiljáték alapötlet kavarog a fejében, és elmondta azt is, hogy ha egyszer belefog a második ilyen alkotásába, akkor az szintén egy Doomhoz hasonló, de fantasy stílusú RPG lenne.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)