Hirdetés

John Carmack: "Régen én is gonosznak tartottam az EA-t"

|

John Carmack a GameSpot újságírójának mesélt arról, hogy miként lett az Electronic Arts a Rage kiadója.

Hirdetés

Carmack elárulta, hogy régen ő is úgy tekintett az EA-ra, mint a "Gonosz Birodalomra", aki szétzúzza a kisebb stúdiókat, azonban kiadókeresés közben több, az EA Partners programban résztvevő stúdióval is beszéltek (pl. Valve és a Harmonix/MTV Games), és mindannyian igen elismerően nyilatkoztak a stúdió jelenlegi hozzáállásáról, így kötöttek ki végül náluk. A fejlesztő kihangsúlyozta, hogy az EA Partners program igazából nem egy sima megállapodás arról, hogy ők fogják kiadni a játékot, hanem szolgáltatások széles kínálata, melyből tetszésük szerint választhatják ki a nekik tetszőket. A kérdést, hogy a jövőbeni játékaik is az Electronic Arts-nál jelennek-e majd meg, még nem tudta megválaszolni: a szerződésük egyelőre csak a Rage-re szól, a további együttműködésről akkor fognak dönteni, amikor majd a Doom 4-nek keresnek kiadót.

 

carmack.jpg
 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)