Hirdetés

Carmack szerint maradt még erő az előző generációban

|

Az id Software korábbi főnöke, az éppen az Oculus Riften dolgozó John Carmack szerint még lenne mit kihozni az Xbox 360-ból és a PS3-ból.

Hirdetés

A Wirednek adott interjújában John Carmack elmondta, hogy még mindig nem tudja eldönteni, vajon az új generációs gépekkel foglalkozzon, vagy a régiekből hozza ki, amit még lehet. Mert, hogy szerinte van még bennük potenciál, bőven.

„Annyi mindent lehet még csinálni az előző generációs konzolokkal. A 360 és a PS3 messze vannak még attól, hogy kimerítettnek mondjuk azok lehetőségeit, de az egész világ az új gépek, a high-end PC-k és más eszközök felé felé fordul” – mondja Carmack. „Egy részem nem örül annak, hogy amint kezdjük kiismerni az előző generációt, félre is tesszük azt és úsznunk kell az árral.”

Persze a tech guru bevallotta azt is, hogy minden generációváltásnál ezt érzi és, hogy ez a vonakodása nem sokára kellemes nosztalgiává alakul a megszokott eszközök felé. Azt is megjegyezte, hogy ez idővel úgysem lesz fontos, így mindegy is. Szerintetek igaza van? Érdemes lenne még foglalkozni a jelenlegi generációval?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)