Hirdetés

Joint Task Force Demó jövő héten!

|

A Worthplaying információi szerint a nemrég befejezett hazai készítésű Joint Task Force című valós idejű stratégiai játékból jövő héten demó jelenik meg. A tervezett dátum augusztus 22., vagyis jövő kedd. Egyelőre nem tudni, hogy az öt kampány közül melyiket próbálhatjuk majd ki. Egyébként a 2007-ben játszódó történet egyre inkább hasonlít a valós eseményekhez. A terrorizmus odáig fajul, hogy sem az Egyesült Államok (hehe), sem az ENSZ vagy a NATO nem képes már lépést tartani a visszaszorításával. Ennek hatására aztán a nyugati nemzetek megalapítáj a Joint Task Force antiterrorista szervezetet. Ezt a katonai csapatot kell majd irányítanunk. A végleges játék megjelenése szeptember közepén várható.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)