Hirdetés

Joker is játszható lesz a Suicide Squad: Kill the Justice League-ben, és nem csak ő csatlakozik a felhozatalhoz

|

Szerencsére nem kell külön fizetnünk érte, elég türelmesnek lennünk, hogy őt is irányíthassuk.

Hirdetés

Akár tetszik, akár nem, a Suicide Squad: Kill the Justice League folyamatosan frissülő játék lesz. Ezt is lehet jól és rosszul csinálni, és a Rocksteady látszólag mindent meg is tesz azért, hogy a mérleg a pozitív érték felé billenjen.

A játék legújabb videójában a jövőbeli tartalmakról és a szezonokról meséltek a fejlesztők, melyeket mind az Elseworlds témáira fognak felhúzni. A DC multiverzumának több világát is bejárjuk majd, és új irányítható karakterek is várnak ránk.

Az első új "hős" mindenki kedvenc bohóca lesz.

Hirdetés

A Suicide Squad: Kill the Justice League első, megjelenés utáni szezonja Joker körül forog, aki csatlakozik is a játszható karakterek kínálatához. Ugyan az Arkham világának vigyorgó gaztevője már hallott, ez az Elseworlds-variáció nagyon is él, és egy rakétahajtású esernyővel utazgat a nagyvilágban.

A Joker-témájú univerzumot későbbi szezonok követik majd, és a Season 2-4 közötti tartalmakra már mind vannak tervei a fejlesztőknek. Vár ránk egy Gotham inspirálta univerzum, egy befagyott világ, és még sok minden más, melyek mindegyikéhez passzol majd egy karakter - mivel kiszivárgott, nem lennénk meglepve, ha a hideget Killer Frost hozná el.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Mivel egy szolgáltatásról van szó, azonnal felmerül a kérdés, hogy mibe is fog mindez kerülni. A jó hír, hogy alapvetően semmibe: az új világokért, karakterekért, és játékmenetet befolyásoló tartalmakért semmit nem kell fizetnünk. Lesz játékbeli üzlet, de ott csak skineket és egyéb, a külsőt megváltoztató cuccokat vásárolhatunk.

Ez meglehetősen barátságos hozzáállás, de a legjobban annak örülnénk, ha a játék eleve jó volna. Néhány nap és meglátjuk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)