Hirdetés

Jokerrel adják el a következő generációs Fortnite-ot

|

Egy csomagot megvásárolva oldhatjuk majd fel a legendás DC-karakter alapján készült skint.

Hirdetés

Az Epic Games számos crossovert hozott már a Fortnite-játékosoknak, akik így például randalírozhattak a pályán marveles szuperhősökként vagy éppen John Wick szerepében, de még egy népszerű streamer, Ninja is kapott saját öltözéket a játékban. Idén ősszel pedig egy olyan pakk debütál, amire a legnagyobb rajongók valószínűleg azonnal le fognak csapni.

Hirdetés

Ez lesz a The Last Laugh Bundle, amiben többek között találunk három menő skint, így beöltözhetünk Jokernek, Poison Ivy-nek, illetve a Fortnite Battle Royale sztorijából ismert Midas Rexnek. Emellett a csomag tartalmaz még három Back Blinget, egy Contrailt, valamint összesen négy különböző csákányt is, szóval elég tartalmas összeállításról van szó.

A tervek szerint a 29,99 euróba kerülő pakk november 17-én élesedik PlayStation 4-en, Xbox One-on, és Nintendo Switch-en, de később PlayStation 5-ön és Xbox Series X-en is elérhető lesz. Azt egyelőre nem tudni, hogy PC-n és mobilokon hogyan csaphatunk majd le rá, de az Epic Games azt ígérte, hogy hamarosan az erre vonatkozó tudnivalókat is elárulja.

Nektek hogy tetszik a csomag?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)