Hirdetés

Jön a Command & Conquer: Generals 2?

|

A harmadik Red Alert PlayStation 3-ra hangszerelt változata kapcsán "véletlenül" elszólta magát az egyik illetékes.

Hirdetés

Egyelőre szó sincs semmiféle bejelentésről, de David Silverman és Mike Verdu beszégetéséből kiderül, hogy lehetséges - hangsúlyozom, lehetséges - a jövőben egy C&C: Generals folytatás.



Történt ugyanis, hogy a Battlecast Primetime legutóbbi adásában - ahol a PS3-as Red Alert volt a fő téma - David Silverman megjegyezte, az újabb tibérium háború és vörös riadó epizódok után talán joggal várnának egy Generals folytatást a rajongók. Mike Verdu, elismerte, hogy nagy rajongója az eredetinek, hiszen az a játék kedveltette meg vele az RTS-ek világát. Annyit tett hozzá, hogy ne lepődjünk meg, ha valamikor a jövőben találkozunk egy Generals 2-vel, ám egyelőre még nincs semmi, amiről ezzel kapcsolatban beszélhetnénk.

Kép az eredetiből



"Nem zörög a haraszt, ha nem fújja a szél" - tartja a bölcs mondás, így nem elképzelhetetlen, hogy egy-két éven belül újra felvehetjük a harcot az USA, Kína, vagy épp a GLA terroristái oldalán.
Az EA egyelőre nem kommentálta az ügyet.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)