Hirdetés

Jön a Destroy All Humans! 2 remake-je is?

|

A THQ Nordic nagyon utalgat valamire egy új trailerben.

Hirdetés

Belegondolni is durva, hogy a THQ Nordic anyavállalatánál, az Embracer Groupnál jelenleg 150 cím áll fejlesztés alatt, amelyből több mint hetvenet még 2022 márciusa előtt be akarnak fejezni. Mivel a Destroy All Humans! Remake anyagilag és kritikailag is betalált, nem volt ördögtől való gondolat, hogy a jogokat birtokló vállalat a folytatás kipofozását is rábízhatja a Black Forest Gamesre, a legújabb videójuk pedig pontosan erre a forgatókönyvre enged következtetni. 

Hirdetés

A Destroy All! Humans! Remake jelenleg féláron kapható a Steamen, az alább látható előzetes pedig igyekszik meghozni a kedvet a vásárláshoz azzal, hogy rávilágít a felújított változat érdemeire. A trailer végén viszont történik valami különleges: Crypto-138 (a Destroy All Humans! 2 főhőse) félbeszakítja az első rész főszereplőjét, Crypto-137-et azzal a kérdéssel, hogy végzett-e már?, mire a megszólított csípősen azt válaszolta, hogy várja ki a körét, még csak most kezdte el. 

Nem tudunk másra gondolni, mint hogy a fejlesztők a Destroy All! Humans! 2 Remake bejelentését vezették fel ezzel a kis gaggel, de az is lehet, hogy csak egy Crypto-138 DLC jön. Több oldal is megkereste ezzel kapcsolatban a kiadót, nosztalgiával teli izgatottsággal várjuk a fejleményeket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)