Hirdetés

Jön a Dungeon Lords MMXII

|

A legendás D. W. Bradley-t is elkapta a remake-láz, ezért felújítja 2005-ös szerepjátékát.

Hirdetés

Dungeon Lords MMXII (vagyis Dungeon Lords 2012) címmel újítja fel a Heuristic Park és a Nordic Games. Hogy miért pont a viszonylag "új" még csak hetedik évében járó játékot szándékozik felújítani legendás a Wizardry széria három epizódjáért (Wizardry V: Heart of the Maeltrom, Wizardry VI: Bane of the Cosmic Forge, Wizardry VII: Crusaders of the Dark Savant) felelős D. W. Bradley, az számomra rejtély, hiszen mióta megalapította saját cégét, tett le jobb játékot is az asztalra, pl. a 2000-es Wizards & Warriors-t.



Az anyagilag sikeres, ám vegyes kritikai fogadtatásban részesített RPG a tervek szerint következő újdonságokkal jelenik meg az év folyamán:

 - 2-8 fős co-op az 50-70 óra hosszú kampányban
 - Átdolgozott kezelőfelület (támogatja a gyorsbillentyűs és az egeres játékot is)
 - Új multiplayer lehetősége
 - Magasabb felbontás és szélesvásznú kép támogatása (16:10, 16:9, 1920*1080 stb.)
 - Türelmetlenebb játékosoknak automatikus karaktergenerálás
 - Átdolgozott mágiarendszer új varázslatokkal
 - Új karakterosztályok, új és javított skillek, valamint új karakterképességek
 - Újragondolt karakterfejlesztési rendszer és szintlépés igény szerint automatikus varázslattanulással
 - Megújult napló és küldetéskezelő rendszer
 - Új minitérkép és nagytérkép
 - Újrarajzolt grafika (környezet, karakterek)
 - A kincsek között megjelennek a nem gyakori, a ritka és az epikus tárgyak
 - Új inventory és loot rendszer
 - Újrakevert hangok és párbeszédek



A Dungeon Lords MMXII története azonban marad a régi:
"Galdryn of the Meadows, a nagy varázsló áldozatul esik a Mágusok Körén belül szőtt összeesküvésnek. Magára maradt szövetségese, Lord Davenmor kétségbeesetten igyekszik megmenteni birodalmát a konspirálók sötét erőitől és Lord Barrowgrim fosztogató csapataitól. Még lánya kezét is felajánlja a másik lordnak, nem sejtvén, hogy a hajadon szíve már foglalt. Amikor a lány tudomást szerez apja szándékáról, fogja magát, és egyszerűen megszökik. Az árulást sejtő Barrowgrim megparancsolja seregének, hogy borítsák lángba Davenmor földjei. Így kezdődik a Dungeon Lords, egy történet szerelemről, gyűlöletről, árulásról, bosszúról, becsületről és gonoszról."

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)