Hirdetés

Jön a Final Fantasy XVI, a középkorból merít

|

A PlayStation 5 Showcase során mutatta meg magát a next-gen Final Fantasy játék.

Hirdetés

Az elmúlt napok során egyre több jel utalt arra, hogy a Sony bemutatóján kaphatjuk meg a Final Fantasy XVI bejelentését, amelyről nem sokkal később az is kiderült, hogy a Project Athiával szemben egy már kipróbált és működő motor fogja hajtani. A Square Enix nem is várt sokat a leleplezéssel, ezzel a bemutatóval nyitott a PlayStation 5 Showcase. 

Hirdetés

A Final Fantasy XV folytatásáról meglehetősen kevés derült ki a létezésének tényén kívül, a legelső trailer inkább a hangulatfokozásra ment rá, illetve a környezetet vázolta, de drabális szörnyekből, kristályokból és ismerős arcokból garantáltan nem lesz hiány. A látottak már a PlayStation 5-ös játékélményt tükrözik. 

A Final Fantasy XVI PlayStation 5-re készül, de megjelenési dátummal még nem tudunk szolgálni. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)