Hirdetés

Jön a játék, amiben egy szörnyű valóságshow-ból kell megszöknünk

|

Az American Arcadia egy 70-es években játszódó, retro-futurisztikus kaland lesz.

Hirdetés

A Call of the Sea egy különleges logikai-kalandjáték volt, amiben egy fiatal hölgyet irányítva kutathattunk eltűnt férje után egy rejtélyes szigeten. Az Out of the Blue Games játéka akkor ment igazán nagyot, amikor bekerült a Game Pass szolgáltatásba, eközben viszont a srácok az elmúlt két év során nem várták karba tett kézzel a sikert: a háttérben dolgoztak a következő projektjükön, amellyel nem távolodtak el túlságosan a logikai kalandoktól, csak más körítésbe helyezték a műfajt. 

Hirdetés

Az American Arcadia egy 70-es évekbe helyezett, retro-futurisztikus játék lesz. A koncepciója leginkább a Truman Showra emlékeztet, amelyben egy egész metropolisz a tudtán kívül egy nonstop tévéműsor része - és aki kiesik a nézők kegyeiből, azt megölik. A történet középpontjában Trevor Hills áll, akinek érdektelen életét egy titokzatos hang szakítja meg, amely látszólag segít neki megszökni a színfalak mögül. A játékosok két karaktert irányíthatnak majd (az egyik Trevor, a másik feltehetően a hang tulajdonosa), akik közül az egyiket egy 2,5D-s platformerben, a másikat pedig egy belső nézetes, hackeléssel, felfedezéssel és lopakodással tarkított puzzlejátékban terelgethetjük. 

De a játéknak nem csupán a koncepciója izgalmas, hanem a szinkrongárdája is, ugyanis olyan neveket találhatunk a hangok listáján, mint Yuri Lowenthal (Marvel's Spider-Man), Krizia Bajos (Cyberpunk 2077) és Cissy Jones (Firewatch). Legközelebb a Summer Game Fest során kapunk majd további információkat az American Arcadiáról, de ott lesz a Tribeca Game Festivalon is. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)