Hirdetés

Már hivatalos: jön a következő SimCity

|

Az EA bejelentette, hogy a Maxis már heggeszti a következő SimCity-t.

Hirdetés

A legújabb, - az EA mostani szokásához híven - számozatlan epizódot 2013 folyamán láthatjuk élesben, egyelőre be kell érnünk néhány vázlattal és egy trailerrel, meg persze némi információval.

Az új, csak PC-re érkező SimCity-vel a fejlesztőknek az a célja, hogy a városépítést a legszórakoztatóbb élménnyé varázsolják. Ha lebontunk egy házat porfelhő keletkezik, az utak "bele vannak vésve" a tájba, minden Sim (tudjátok, a kis emberkék) külön pénzügyi helyzettel rendelkezik, amit nyomon tudunk követni. A simek ezen kívül elveszthetik állásaikat is, ingatlant vásárolhatnak, így a SimCity a széria legrészletesebb, ugyanakkor legjátszhatóbb szimulátora lesz. Az új motornak köszönhetően jöhetnek természeti katasztrófák is, a közösségi funkciókkal pedig szomszédos városokba látogathatunk át. A ranglistákon látható, hogy ki mennyi nyersanyagot használ, mennyire szennyezi a környezetet, és mekkora a jólét városában. A sikerhez nem szükséges persze a tökéletes város megalkotása, a játék nem kötelez erre senkit.

Az alább látható trailerről nem tudjuk, hogy a benne szereplő képsorok a SimCity grafikus motorjával, vagy külön programmal készültek, mindenesetre nagyon hangulatosra sikeredett. Pontos megjelenési dátumról, illetve a platformok véglegesített listájáról nem tudunk, de annyi biztos, hogy idén már a PC-sek sem kaphatják kézhez. Kíváncsiak vagyunk milyen lesz, várjuk epekedve.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)