Hirdetés

Jön a "nagyobb" PS3

|

A Sony egy okos lépéssel kivonja a piacról a PS3 80GB-os változatát, viszont nem kell aggódni, jön helyette egy új modell.

Hirdetés

Úgy tűnik a neten keringő pletykák beigazolódni látszanak, hisz a Sony végleg beszünteti a 80 GB-os PlayStation 3 modellek gyártását. Bár az új változatot hivatalosan még nem erősítették meg, nem nehéz kikövetkeztetni, hogy a jövőben nem a piacon maradó 40GB-os modellre fog építeni a cég. Helyette tehát kapunk majd egy ráncfelvarrt új családtagot, mely 120, vagy 160GB-os merevlemezzel lesz szerelve. Belegondolva ez egyébként teljesen logikus lépésnek tűnik a Sony részéről, hisz a közeljövőben firmware frissítéssel olyan helyigényes fícsör is gazdagítani fogja majd a PS3-at, mint pl. a TV műsorok rögzítése, amihez azért már kell a komolyabb tárolókapacitás.

ps3_3.jpg
 

A merevlemez bővítése mellett sokkal jobb minőségű kontrollert is kapunk majd a PS3 mellé, mely már az új Dual Shock 3 rendszert használja majd. A legszebb az egészben, hogy az előzetes információk alapján a csomag hasonló áron lesz elérhető, mint a most nyugdíjazott 80 GB-os előd. Természetesen a tavalyi év értékesítéseiben jeleskedő 40 GB tárkapacitású változat továbbra is a piacon marad, hogy az árérzékenyebb játékosoknak is maradjon alternatíva.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)