Hirdetés

Jön a Planetside 2

|

A Sony Online Entertainment nekilátott az első igazi MMOFPS folytatásának.

Hirdetés

Májusban lépett hetedik életévébe a Planetside címen ismert MMOFPS. Ilyenkor döbbenek rá az idő múlására, hiszen nem is tűnik oly távolinak az emlékkép, amikor először olvastam arról, hogy készül. Erre már a folytatásról beszélhetünk.



Se megjelenési dátummal, se a támogatott platformok listájával nem szolgálhatunk, ahogyan álló és mozgóképes anyagnak is híján vagyunk, valamint a hivatalos bejelentés is várat magára. De egy online közvéleménykutatás, ami egyenesen a cég új MMOFPS-ére vonatkozóan méri fel az igényeket, valamint twitteres bejegyzések máris lázba hozták a rajongókat.



A Planetside Universe rajongói oldal információ alapján kb. 99,99 százalék, hogy többről van szó, mint a teljes Vista-kompatibilitást lehetővé tevő új frissítésről. John Smedley, a SOE feje izgalmas évet jövendölt a széria rajongóinak, és hozzátette még, hogy valami új, valami nagy közeleg. Érdemes még azt is megemlíteni, hogy a SOE megvásárolta a www.planetside2.com domaint.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)