Hirdetés

Jön a The Legend of Zelda: Skyward Sword HD Nintendo Switchre

|

Tényleg érkezik egy Zelda remaster, de nem az, amire sokan számítottak.

Hirdetés

Néhány hete felbukkant egy új védjegy egy régi Zeldához, így sokan azt hitték, hogy a Nintendo a The Legend of Zelda: Wind Waker és Phantom Hourglass párosának egybecsomagolt újrakiadását tervezi. Az még nem biztos, hogy erre nem fog sor kerülni valamikor a jövőben, de idén úgy néz ki, hogy a The Legend of Zelda: Skyward Sword újrakeverését választotta a Nintendo.

A korábbi Wii és Wii U exkluzív móka azon kevés játékok egyike volt, ami mindkét platformon jól teljesített, így érthető ez az üzleti döntés.

A Skyward Sword egyik legnagyobb erőssége a mozgásérzékelős kontrollerek teljes kihasználása volt: a Wii kontrollert kardként suhogtathattuk, míg párját pajzsként emelhettük fel a támadókkal szemben.

Hirdetés

Erre a Joy-Conok is tökéletesen megfelelnek majd, bár a Switch Lite és a handheld élmény rajongói kedvéért lesz olyan irányítási mód is, ahol nem kell hadonásznunk semmivel. Videón is megcsodálható a bemutatkozás:

A játék megjelenésével egyidőben Skyward Sword stílusú Joy-Conok is érkeznek majd.

A The Legend of Zelda: Skyward Sword HD megjelenése 2021. július 16-án lesz esedékes Nintendo Switchre.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)