Hirdetés

Jön az America's Army!

|

Amerika díszbe öltözik csütörtökön nemzeti ünnepük, a Függetlenség Napja alkalmából (tudjátok, amikor Will Smith lenyomta az ufókat, vagy mi), mi pedig majd hegyezzük a böngészőnket, mert a hadsereg ezen ünnepélyes pillanatban kívánja átnyújtani nekünk az America's Army című csapat-akció-lövöldözős-katonai-rpg játék első változatát. A meghökkentő 220 mega 10 teljes küldetést tartalmaz majd, amelyek jó részét az alap kiképző tortúrák teszik ki, a többit majd online nyomhatjuk egymással és egymás ellen. Ez a kezdeti változat egyébként a játék Operations módját mutatja be (ez a csapatszintű FPS), mert ugye lesz itt még egy Soldiers nevű, amolyan egyszemélyes RPG mód is, amelyben ranglétrát kell mászni a hadseregen belül. Na de a legszebb az egészben, hogy ezen kívül is még sok-sok küldetést raknak a nyár folyamán a játékba, míg végül 2 CD méretűre nő mire megérkezik az ősz, és mindezért egy fityinget nem kérnek.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)