Hirdetés

Jön az első Hearthstone mini-set, az egészet meg lehet venni egyben

|

A máguspóker csapata egy eddig példátlan tartalmi kiegészítéssel jelentkezik, ami egy kis csomagnyi lappal keveri majd fel a jelenleg domináló stratégiákat.

Hirdetés

Egy szokványos évben a Hearthstone csapata kiad három új kártyakészletet, azok között pedig mechanikai frissítésekkel, egyensúlybeli változtatásokkal és eseményekkel igyekeznek fenntartani a lendületet.

Idén kicsit más lesz a helyzet, mivel a csapat holnap elérhetővé tesz egy mini-szettet, amiben 35 új lap lesz, a többségük ráadásul az előző kiegészítők játékmechanikáit hozza vissza.

Hirdetés

Kapni fogunk egy rakat Dual-Class kártyát, Spellburst lapot, és Corruption hatást, melyek jelentősen átalakítják majd sokak pakliját. Aki kíváncsi az összes új játékszerre, az lapozza át a lenti galériát.

A Darmoon Races mini-set minden új lapja bekerül a Darkmoon Faire kiegészítő csomagokba, de ha valaki kifejezetten az új kártyákra hajt, az megvásárolhatja majd az egész Darkmoon Races készletet 15 euróért.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)