Hirdetés

Jön az új Büntető Törvénykönyv - mit kaphatsz a letöltésért?

|

Jövő nyáron már egészen más törvények szerint éljük majd az életünket. Adja magát a kérdés: mi vár arra, aki zenét, filmet, vagy játékot tölt le? Segítünk a válaszokban.

Hirdetés

Talán nem titok, hogy valahol a minden büszkén warezoló macskajancsik és a véres szájú jogvédők között szoktuk keresni az igazságot. Korábban az internet szabadságát bénító kezdeményezések kapcsán a GameStar már kifejtette a vasszigorral szembeni álláspontját, most nem is az elvekről lesz szó.



Ez most itt a gyakorlat, akárhogy is nézzük. Mivel 2012. június 25-én fogadta el a Parlament az új Büntető Törvénykönyvet (ami jövő nyáron már életbe is lép), nem árt tudni, hogy mivel kell számolni a továbbiakban az illegális letöltőknek, fájlcserélőknek. Nem vagyunk álszentek, pontosan tudjuk, hogy a probléma mindenkit érint, ezért érdemes elolvasni a PC World cikkét, amelyből minden fontos kérdésre megkapjátok a választ.



A kommentek között pedig várjuk a véleményeket, de azt ne várja senki, hogy a mellét büszkén verő, a vásárlókat lehülyéző embereket rózsaszirommal hintsük. Érdemi vitát szeretnénk a kérdésben, valódi érvekkel, megköszönjük, ha ti is így álltok hozzá. Szerintetek mi lehetne egy mindenkinek jó megoldás Magyarországon?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)