Hirdetés

Jön PlayStation 3-ra is a Resident Evil 5 demó

|

A Resident Evil 5 kipróbálható verziója csúsztatással eljut Amerikába és hozzájuthatnak majd a PS3 tulajdonosok is.

Hirdetés

Tegnap beszámoltunk a Resident Evil ötödik részéhez érkező demonstrációs verzióról, melyről elsőként a Famitsu magazin cikkezet. A Japánban december ötödikén berobbanó demó kapcsán megemlítettük, hogy valószínűleg eljut kontinensünkre is, valamikor. Szerencsére a Capcom volt olyan kedves és megszabadított minket kétségeinktől, igaz a konkrét európai megjelenésről hallgattak internetes naplójukban, de megerősítették, hogy Amerikában néhány napos várakoztatással kiadják a próbaverziót. A tengerentúli megjelenéssel párhuzamosan megérkezhet hozzánk is nyúzható alkatrész. Hozzátették, az Xbox 360 tulajdonosok mellett a Sony konzoljával rendelkezők is hozzájuthatnak a Resident Evil 5 demójához, valamint az előrehozott Japán megjelenés fejlesztőik sztahanovista életmódjának köszönhető, ugyanis a menetrendjükhöz képest jóval gyorsabban haladnak munkájukkal. Megfeszített munkatempójuk nem befolyásolja az európai és amerikai megjelenést. Erről és még egyéb érdekes dolgokról beszélgethettek a játékhoz kapcsolódó GS fórumtopikban!

 

resident-evil-5.jpg
 
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)