Hirdetés

Jön a S.T.A.L.K.E.R. 2?

|

Lassan közeledik a megkurtított E3 de reméljük a megdöbbentő játék bejelentések nem vették ki a kínálatból. Egyes pletykák szerint a GSC egy STALKER-hez hasonló játékot fog bejelenteni a rendezvényen.

Hirdetés

A csernobili fps bizony komoly sikereket ért el, ami egy kelet európai projektnél még inkább dicséretes. Sergiy Grygorovych úgy nyilatkozott hogy nagyon jó a visszajelzéseket kapnak a világ minden tájáról, és sokat tanultak ezekből és hogy teli vannak új ötletekkel. Hamarosan mindenki megtudhatja hogy ötletet és erőt meríteni a STALKER-ből annyit jelent hogy folytatják a játékot, vagy hogy ezentúl nem követik el azon hibát hogy több évig csúsztatják egy ígéretes projekt megjelenését.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)