Hirdetés

Jövő évre csúszik az End of Nations

|

A hétvégi Eurogamer Expo információja szerint ebben az évben még ne számítsunk a játékra.

Hirdetés

A Trion és a Petroglyph közös projektjének megjelenése felejtős lesz ebben az évben, vagy ahogyan a fejlesztők fogalmaztak, "2012-ben, és nem korábban". Ugyanakkor nem szabad elfelejteni, hogy hivatalos dátumot eddig sem mondtak, így tulajdonképpen nincs miért hőbörögni.

Az Eurogamer Expo-n bemutatott demo-ban az egységek új skin-ekben pompáztak, melyeket több színben is meg lehet majd vásárolni. Lance James elmondta, hogy ez nem egy fizetős játék, éppen ezért a kiváltható cuccok csak limitált számban lesznek elérhetőek. Arról, hogy konkrétan mikor jelenik meg a játék, vagy mikor kaphajtuk kézbe a bétát, nem nyilatkozott konkrétan, úgyhogy várakozni kell türelemmel.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)