Hirdetés

Jövő héten fontos bejelentésekre számíthatunk a Cyberpunk 2077 kapcsán

|

Egészen biztos, hogy nem egy újabb halasztásról lesz szó, de ezen a ponton már meg se lepődnénk rajta.

Hirdetés

Valószínűleg nem azért halasztotta december 10-ére a CD Projekt RED a Cyberpunk 2077-et, hogy beszúrhasson még egy Night City Wire-t, de ha már úgy alakult, hogy november 19-én sem játszhatunk a játékkal, legalább mesélnek róla nekünk egy kicsit.

Itthoni idő szerint este 6 órakor lesz a következő élő bejelentkezés, aminek középpontjában Keanu Reeves karaktere, Johnny Silverhand áll majd, de nem csak emiatt ajánlott bekapcsolódni.

Hirdetés

A bejelentés tweetjében arról is írtak, hogy végre pótolják a korábbi elmaradást, beszélnek majd a zenékről, illetve "sok minden másról". Hozzátették, "ez most nagy lesz!", ami arra utal, hogy valamilyen meglepetés is készülhet.

Mi mindenesetre figyelni fogunk és szólunk, ha szólni érdemes, addig meg próbáljátok visszafogni magatokat, és nem felvásárolni az összes merchöt. Vagy tegyétek, ahogy érzitek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)