Hirdetés

Jövő héten indul a RIFT raidkereső rendszere

|

Sokan vádolnak minket, hogy az MMO játékok közül csak a WoW és az SWTOR játékokkal kapcsolatos híreket preferáljuk. Itt az üdítő kivétel, következzen egy kis hír a márciusban megjelent "WoW gyilkos" Riftről.

Hirdetés

A lassan egy éves születésnapját ünneplő Rift fejlesztői elérkezettnek látták az időt, hogy bevezessék a WoW-ban és a Lotroban már régóta működő és rendkívül nagy népszerűségnek örvendő dungeon kereső rendszert.

Ettől várják, hogy megjöjjön a játékosok kedve a közös kalandozásra, ami ezidáig hagyott némi kívánnivalót maga után. Mondjuk ha én MMORPG fejlesztő lennék, bizony nyomon követném a konkurencia lépéseit és a legnépszerűbb fejlesztéseket alapból betervezném a rendszerbe. Az biztos, hogy az új LFR rendszer a WoW-ban alaposan fellendítette a raidelés és az end game iránti tartalom iránti kedvet, gondolom a Rift fejlesztői is ennek a rétegnek szeretnének keedveskedni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)